Certified Sober Intervention Training

Vill du kunna hjälpa familjer att bryta igenom någons förnekelse och hjälpa henne eller honom till en nykter tillvaro?

Har du någonsin haft en klient som inte ville sluta göra vad vi visste orsakade dem allvarliga skador och som ändå insisterade de på att de inte behövde hjälp eller helt enkelt inte ville prata om det?

En intervention kan vara ett användbart verktyg för en familjemedlem, kollega eller vän för någon som är immun mot att vilja se eller ta itu med sitt problem, på grund av förnekelse eller oförmåga att acceptera faktum. En förlegad inställning är att det inte går att hjälpa någon som inte har "nått sin botten" och själv ber om hjälp, men denna uppfattning har nu förändrats.

Statistik i Nordamerika och UK har visat att även de personer som har ett initialt motstånd till behandling men som genomgår en sober intervention tar det mycket bra och har stora möjligheter att tillfriskna.

Sober Academy Intervention Training kommer att lära dig att vägleda familjer som vill hjälpa sina närstående att acceptera den behandling du erbjuder: Du utbildas i de kärleksfulla och säkra processer som används i Västeuropa och Nordamerika.

Utbildningen hålls på engelska.

Nästa tillfälle

12 - 14 februari, 2018

Boka här»