Klara om Medberoende

I morse var Klara Zimmergren hos oss och pratade om sitt medberoende.


Hon delade med sig av de verktyg hon använder sig av för att jobba med sig själv för att må bra och ha ett gott liv. Verktyg som hon hittat bla genom att gå Valets medberoende workshop.

– Jag och min son pratar ofta om att vi alla har en burk i bröstet, en burk med tårar och den måste man öppna ibland. Min burk har varit stängd och låst med hänglås och för att öppna upp den och komma åt den frusna sorgen använder jag mig bland annat av dans.
Jag älskar hiphop och streetdance! Det slår aldrig fel, jag blir glad!

Med hjälp av sin eftertänksamma humor delar Klara med sig om hur hennes medberoende kan se ut och morgonens publik går hem med tankar och funderingar kring hur just deras verktyg skulle kunna se ut.

Janique Svedberg Behandlingschef.

– Vi måste alla hitta våra egna verktyg, ingen av oss har samma lösningar på problemen. Det finns inget facit, tyvärr. Du måste hitta dina egna och det kan vi hjälpa dig med om du vill och behöver, säger Janique Svedberg Behandlingschef på Valet.

 

Den 10-12 november håller Janique nästa Workshop i Medberoende!

Läs mer och ANMÄL dig här »»

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *